За мен

Казвам се Красимирa Георгиева. На 25 години съм. Огнено стрелче за тези, които се интересуват и защото смятам, че това е важно. Завършила съм средно специално с професия “Екскурзоводство“ , бакалавър със специалност “Туризъм“ и бъдещ магистър по “Управление на туризма“

Също сега уча дигитален маркетинг по направления Social&Performance Marketing Expert.

Последните 7 години работих в сектора на IT и продажбите, а сега и доставките.
Занимавам се и със някои странични дейности , които ми доставят огромно удоволствие и просперитет. Някои от тях са инвестиции в иновации/стартъпи, организиране на пътувания, продажба на книги за самообучение и самоусъвършенстване, и не на последно място – отдаване на имоти с цел наем и/ли продажба.

Както се подразбира от образованието ми и не само – обожавам да пътувам. Мисля, че чрез доброто инвестиране ще постигна мечтания живот пътувайки по целия свят и ще помогна на много хора също, като мен, да се пенсионираме рано
без да зависим от някого. Кой знае, след години може да няма вече пенсия?! Затова си позволих да взема живота си в свои ръце и отдавна установих, че така е по-добре отколкото да чакам някой друг да оправи света.

Знaм, чe ycпexът щe дoйдe; пpocтo нe знaм ĸoгa. Toвa e тoлĸoвa ocвoбoждaвaщo чyвcтвo. Уcпexът e cтpaничeн пpoдyĸт oт тoвa дa пoмaгaш нa xopaтa дa peшaвaт нaй-гoлeмитe cи и бoлeзнeни пpoблeми. Toвa e.

От 2017 насам се занимавам с инвестиране главно в стартъпи свързани с по-доброто ни бъдеще на Земята, проблема около замърсяването, разхищението на храна и подобряването на начина ни на живот. А с всяка изминала година тази материя от иновации ме „поглъща“ все повече и повече, защото ставаме все  по-иновативни, по-креативни и по-мислещи за средата около нас, как да я запазим и как ще я оставим в по-добър вид след нас за бъдещите поколения.

Радвам се, че все още има будни и иновативни хора. Радвам се, че сте успели да излезете от рамките на комфорта и познатото. Вярвам, че щом сте тук сте като мен и точно това ни обединява.