Инвестиции

Време за размисъл

Голямата част от милионерите, станали такива благодарение на собствените си усилия, не са родени в охолство. На практика те имат скромно потекло. Това, което ги прави милионери, е предприемаческата им нагласа и много силното чувство за успех.  Така че ето няколко въпроса към вас – Колко силно искате да успеете? Колко силен е този стремеж да водите начина на живот, който искате? Може да бъде ваш, но за да го постигнете, трябва да предприемете няколко стъпки.

 

Начинът на мислене отделя финансово стабилните от робуващите на работата, сметките и остарелите очаквания. Той също отделя скромния от невероятно големия успех. Вашият съсед, приятел, дори член от семейството би могъл да е онзи, избрал да приеме и използва тези идеи, за да промени живота си.  За да бъдете милионер, трябва непрестанно да мислите за многобройни източници на доходи.

"Петте заповеди на частния инвеститор"

  • Спестявай 10-50% от приходите си
  • Контролирай приходите и разходите си
  • Защити парите си
  • Научи се как да инвестираш умно
  • Винаги учи как да печелиш повече

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ЗА ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА НА РИСКА ?

Всички инвестиция носят известна степен на риск и затова не можете да го избегнете на цяло. Но добрата новина е, че диверсикацията на риска може поне да ви помогне да избегнете прекомерна експозия в една конкретна област.

👉 Диверсифицирането на вашите инвестиции не означава просто разпределяне на вашите пари сред различни активи. Вместо това вие можете да ги разпределите между компании с различни размери, различни сектори и диапазон от географски региони.

👉 Диверсификацията на риска може също така да бъде важна в света на бизнеса. Например, вместо да специализира в една област, компанията може да избере да се разшири към нови продукти и сектори.

Инвестиционни проекти

струнен транспорт usky

Струнен транспорт uSky

Предимствата на технологията uSky се основават на опита и постиженията на цялото човечество в областта на пътното строителство и създаването на превозни средства. Възприемайки най-доброто, което е създадено преди нас, като се учим от грешките на другите, ние създаваме най-безопасната, най-рентабилната и надеждна транспортна система от всички съществували някога. 

Двигатели Дуюнов (Solargroup)

Проект Дуюнов се различава много от съвременното разбиране за старт-ъп. Зад него стои дългогодишна работа по доказване на изобретенията. В резултат на което са подадени заявки и са одобрени множество патенти. Всеки може сам да провери наличието на тези патенти в база данни от 1924г с новата услуга на Yandex.