Струнен транспорт uSky

струнен транспорт usky

Възможности за участие и печалби:

Пасивен инвеститор​

Купувате сега еднократно или на изплащане дялове и не правите нищо повече! Ще очаквате приходи след време при успешна реализация под формата на:

 1. Дивиденти – от печалбата от адресните проекти
 2. Продажба на дяловете при излизане на публична борса

Активен инвеститор​

Освен инвестицията, която сте направили, да разпространявате идеята (това е само по ваше желание).

При привличане на нови инвеститори, компанията ще ви плаща комисионна – това ви е приход на момента, който вие решавате дали да използвате за покупка на още дялове или да го теглите като допълнителен или основен доход.

Предимства на технологията

Предимствата на технологията uSky се основават на опита и постиженията на цялото човечество в областта на пътното строителство и създаването на превозни средства. Възприемайки най-доброто, което е създадено преди нас, като се учим от грешките на другите, ние създаваме най-безопасната, най-рентабилната и надеждна транспортна система от всички съществували някога. 

Компоненти на технологията

Иновативният характер на технологията uSky се дължи на оригинална и ефективна комбинация от широко известни инженерни и технологични решения. Всеки отделен компонент на транспортната система uSky не е нещо уникално – това е режимът на компонентно свързване в системата, който осигурява безпрецедентния му дизайн и експлоатационни характеристики.

Повече информация за компанията

 • Основател
  Анатоли Юницки
 • Разработка
  Проекта се реализира от 1977 година. Повече от 40 години.
 • Оценка на проекта
  Проекта е оценен на 400 млрд долара.
 • Финансиране
  От 2013/2014 година, проекта започва финансиране чрез Краудфъндинг.Тоест, дори чрез малка инвестиция, ставате съсобственик в компанията.
 • Цена за дял
  Текущата цена за дял е между 0.02 и 0.05 $. Номиналната цена на 1 дял е 1$ при излизане на борса
 • Инвестиция
  Минималната инвестиция в проекта е 50 $. Свържете се с мен, и ще получите 25$ Подарък.
 • Етапи на развитие
  uSky има общо 15 етапа на развитие. В момента сме на 14.1
 • Световна капитализация
  След 20-30 години се очаква този транспорт да заеме до 50% от световната капитализация на транспортни услуги!
Пускане на видеото

Проекти на компанията

EcoTechnoPark Беларус

Демонстрира екологичния потенциал на технологията uSky – намаляване на разпределението на земята за трасето, потреблението на материални ресурси по време на строителството и експлоатацията, както и потреблението на енергия / гориво по време на експлоатация:

 1. Подпомага сертифицирането на всеки комплекс и неговите компоненти – транспортен надлез, подвижен състав и инфраструктура
 2. Допринася за непрекъснатото развитие и модернизация на технологията uSky. Демонстрира съответната комуникационна инфраструктура, включително био- и агротехнологии
 3. Представя актуални индустриални модели на транспортни и инфраструктурни комплекси: пътнически и товарни видове.

uSky Иновативен Център

 1. Иновационният център uSky ще стане част от Sharjah Research Technology and Innovation Park (SRTIP). Той ще осигури едновременно транспортни връзки за местните кампуси и ще служи като шоурум за Близкия изток.
 2. На първия етап новите продукти ще бъдат четириместен пътнически юникорд U4-431-01 във ВИП версия и товарен юниконт, проектиран за превоз на 20- и 40-футови контейнери.
 3. Гамата от превозни средства ще бъде разширена с нови окачени и монтирани превозни средства с по-голям товарен капацитет и обем, способни да осигурят по-голям товарен трафик (до 200 милиона тона годишно) и повече пътнически поток (до 50 хиляди пътници на час)
 4. В ОАЕ, компанията за разработчици Unitsky String Technologies планира да създаде фрагмент от линеен град – екологосъобразно, енергийно, ефективно и безопасно селище, разположено по транспортните линии на uSky.

По всичко изглежда, че първите адресни проекти ще са на територията на ОАЕ и като цяло арабския полуостров. Интересът е голям както към пътническия, така и към товарния струнен транспорт!

Освен арабите, има още десетки страни, които публично са проявили интерес в течение на годините. Следейки официалните източници ще видите колко често делегации от цял свят посещават центъра и колко световни медии отразяват напредъка на технологията и потенциала й! Въпрос на време е официално да се обявят адресни проекти и да започне експанзията на този транспорт в цял свят! 

Става въпрос за иновация в транспорта, която няма конкуренция от към параметри! Този транспорт е по-добър от всичко, което до днешна дата ни е познато! Той е по-евтин за построяване, експлоатация и поддръжка; по-екологичен; по-бърз; по-безопасен; по-ефективен! Този транспорт може да се строи навсякъде – има градски модули, междуградски (интернационални), на труднодостъпни места – пустини, реки морета океани, планини и още… Този транспорт служи както за превоз на пътници, така и на товари!

В концепцията на струннната технология влизат и Еко-къщи (uHouse) , Плодородни почви изграждането на цели линейни градове (uCity)… Крайната идея на Юницки е да изнесе производството и транспорта в космоса (SpaceWay) – програма, която се разработва от над 40 г., остава само финансирането. В сайта на Юницки ще разберете повече.

SpaceWay

Подробна информация за usky и развитието му

Facebook страница

uSky Transport Bulgaria 🇧🇬 (RSW Systems)

Telegram Група

uSky Transport Bulgaria 🇧🇬

Полезни връзки за струнен транспорт usky

Свържете се с мен: