Документ за завършване на строителството -НАЧАЛОТО

📌 Совелмаш” започна да изготвя документ за завършване на строителството

🏁 Това е предвестник на факта, че строителните работи по изграждането на проектно-конструкторското технологично бюро скоро ще бъдат завършени.

📄 Документът за завършено строителство се издава въз основа на ревизия от държавната комисия. За да е получи, от една страна, трябва да завърши обекта, да се свържат и проверят инженерните мрежи за работоспособност. От друга страна трябва да се изготвят още 36 различни документа. Специалистите на “Совелмаш” започнаха да работят по първия от тях.

📄 С получаването на документа за завършено строителство ще започне мащабната работа по въвеждане на сградата в експлоатация. Освен това ще отвори възможност за получаване на пощенски и полицейски адреси, а след това и юридически. След това “Совелмаш” ще може напълно да се откаже от наетите площи и да се премести на територията на ПКТБ.

📄 Компанията започна работа по документа предварително, за да ускори сдаването на обекта в експлоатация от държавната комисия и по-бързото въвеждане на ПКТБ в експлоатация.

☝️Всеки от вас може също така да приближи времето, когато “Совелмаш” ще започне да изпълнява поръчки и да изплаща дивиденти на инвеститорите. За да направите това, трябва да инвестирате максимално в проекта сега. Освен това промоцията „Благодаря“ е толкова печеливша, че не оставя възможности за отлагане на инвестициите „за по-късно“.

🎁 Открийте най-изгодните условия за себе си и се възползвайте от тях преди 15 август!

#КазвамТиСега #ДвигателиДуюнов #СовЕлМаш #Solargroup #Славянка #електродвигатели_от_ново_поколение #инвестиция #иновация #изобретение #пасивен_доход #дивиденти #асинхронно_моторколело #Дуюнов #актив

Още публикации